Over ons

Eendracht Gemert

Cultuurhuis


De Eendracht is een laagdrempelig en gastvrij sociaal-cultureel centrum in Gemert-Bakel. Behalve een eigen theaterzaal met horecavoorzieningen en diverse verhuurbare multifunctionele ruimtes, heeft het cultuurhuis tevens Bibliotheek De Lage Beemden en jongerencentrum De Bunker onder zijn dak.

De Eendracht wil ontmoeting en ontplooiing stimuleren en het culturele leven in Gemert-Bakel versterken en verrijken door middel van het aanbieden van een professioneel en amateurpodiumprogramma.

Ruimtes & faciliteiten

CULT+ Cadeaukaarten


De Eendracht geeft cultplus cadeaukaarten uit die ingewisseld kunnen worden op de website van De Eendracht & KunstLokaal. 

Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Eendracht en online. 
Voor meer informatie: 

  
Privacy


De Eendracht en KunstLokaal behandelen persoonlijke gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid en houden zich daarbij aan de Wet Persoonsregistratie. Meer informatie is terug te vinden in dit privacyreglement. Dit reglement ligt ter inzage voor personeel en deelnemers aan onze cursussen, activiteiten en voorstellingen en er wordt melding van gemaakt tijdens de intake en inschrijving. Privacyreglement: klik hier.

Algemene voorwaarden 


U kunt hier de Algemene voorwaarden bekijken. Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden worden gehanteerd door de meeste Nederlandse concertzalen, theaters en overige podia. Algemene voorwaarden: klik hier.

Brochure 2024-2025 en start kaartverkoop


Onze brochure komt uit op 4 juni 2024 en wordt huis aan huis verspreidt in Gemert-Bakel. De kaartverkoop van de meeste voorstellingen start 4 juni 2024. De brochure ligt klaar om mee te nemen vanaf 4 juni in De Eendracht en bij KunstLokaal. Bekijk hier de brochure van De Eendracht.

Jaarverslag 2023


klik hier om het jaarverslag in te zien

  Contact