Je bezoek

 

Kaartverkoop


Je tickets bestel je online via onze website. Selecteer de gewenste voorstelling en reken veilig af met iDEAL. Wij accepteren tevens de Cult+ cadeaukaart en de Podium Cadeaukaart. Heb je een voucher ontvangen? Dan kun je deze inzetten tijdens het afrekenproces. Je kunt je tickets ook aan de kassa bij De Eendracht bestellen tijdens onze openingstijden, wij helpen je graag. 

Ruilen en retourneren


Kun je onverhoopt niet bij de voorstelling zijn? Geen probleem. Je kunt tot uiterlijk twee dagen (48 uur) voor de betreffende voorstelling je kaarten ruilen. Stuur daarvoor een mailtje naar bedrijfsleider@eendracht-gemert.nl.

Wij brengen per kaart € 1,00 annuleringskosten in rekening. Je ontvangt een voucher ter waarde van de ingeleverde kaarten minus de annuleringskosten. Deze voucher is 2 jaar geldig en kun je inwisselen op onze website voor een andere voorstelling naar keuze.

Parkeren


Parkeren is gratis op het terrein van De Eendracht. Voor mindervaliden zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar. 

Alleen pinnen


In de Eendracht kun je alleen pinnen. De Eendracht neemt géén contant geld meer aan en beschikt ook niet meer over contant wisselgeld.

Garderobe


Je kunt je jas in de garderobe gratis ophangen. In principe is er geen toezicht.

Theaterdrankje 


Een aantal voorstellingen zijn inclusief theaterdrankje. Dit staat dan vermeld op jouw ticket. De keuze van het theaterdrankje bestaat uit koffie/thee, pils/wijn of fris. Indien er tijdens de voorstelling geen pauze is, kun je de consumptie na afloop nuttigen. Bij kindervoorstellingen zit géén theaterdrankje/consumptie inbegrepen.

Stoelverhogers


Voor jonge kinderen is er een beperkt aantal stoelverhogers beschikbaar. Deze kun je ophalen en inleveren bij beide ingangen van de theaterzaal.

Mindervaliden


Reserveringen

Mindervaliden kunnen in het theater speciale plaatsen reserveren, vooraan in de zaal (begane grond). In het gebouw is geen lift aanwezig. Neem voor reserveringen contact op met bedrijfsleider@eendracht-gemert.nl .

Parkeren

Er zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar.

Toilet

Er is een mindervalidentoilet beschikbaar op de begane grond, vlakbij de foyer.

Drempels

Het gebouw is geheel drempelvrij.

Foto's en filmopnamen


Het is niet toegestaan om tijdens voorstellingen foto’s, film- of geluidsopnamen te maken.

Cadeaubon


Er zijn Cult+ cadeaukaarten van De Eendracht verkrijgbaar, in elk gewenst bedrag. Je kunt in de Eendracht alleen pinnen. Wij nemen geen contant geld meer aan.

Landelijke cadeaubonnen/-kaarten
Wij accepteren de Cult+ cadeaukaart en de Podium Cadeaukaart (online en aan de kassa) . 
De Eendracht geeft Cult+ cadeaukaarten uit. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Eendracht.